Behandelingen

Gelaatsverzorgingen

Voor de gelaatsverzorgingen werken wij met producten van AHAVA.

WAT IS AHAVA?

AHAVA, Hebreeuws voor liefde, werd opgericht in 1988 uit fascinatie voor de Dode Zee. Deze bron van mineralen vormt de basis voor de verouderingsvertragende huidverzorgingsproducten van AHAVA. Sindsdien is dit merk uitgegroeid tot dé ‘Dead Sea mineral beauty expert’.

De kracht achter ons volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.

AHAVA GEBRUIKT NATUURLIJKE, HEILZAME INGREDIËNTEN.

Al onze producten zijn parabeenvrij, glutenvrij, vrij van sulfaten, vrij van SLE/SLES, niet getest op dieren.

Ook worden de producten verpakt in recyclebare tubes, flesjes en potjes.


Ontharing gelaat

Hier werken wij met depileve.Waxen is een van de beste manieren om haartjes te laten verwijderen. De haren blijven langer weg en komen zachter terug.


Wimperlifting

Wij werken met L’ Avely.

L.V.L is een behandeling van de eigen wimpers. Hier wordt gebruik gemaakt van silicone pads waardoor je een perfecte krul in de wimper creëert. Deze krul blijft 6 tot 8 weken.


Verven

Verven van de wimpers en wenkbrauwen. Deze doen we met reflectocil.


Gellak

Gellak is een semi permanente nagellak. Deze hard uit onder een Led/ UV lamp, hierdoor blijft de kleur enkele weken. Dit is veel steviger dan een gewone nagellak. Hier werken we met abstract en Neonail.


Gelnagels

Dit valt onder kunstnagels. Hierdoor kunnen we de natuurlijke nagel verlengen en versterken. Hier kan je gemiddeld 3 a 4 weken mee verder.

We werken met producten van Neonail en abstract.


Ontharing van het lichaam

Hier werken wij met depileve. Waxen is een van de beste manieren om haartjes te laten verwijderen. De haren blijven langer weg en komen zachter terug.


Pedicure

“your hands and feet never take a day off so take care of them“ – Tammy Taylor –

Laat je voeten verwennen met een cosmetische pedicure / spa pedicure / gellak pedicure. Wij werken met producten van Gehwol  en AHAVA.


Manicure

“your hands and feet never take a day off so take care of them“ – Tammy Taylor –

Laat je handen verwennen met een cosmetische manicure / spa Manicure / gellak manicure.